ZAVRŠNA IZLOŽBA I PROMOCIJA RADOVA POLAZNIKA RADIONICA MEDIJSKE PISMENOSTI

ZAVRŠNA IZLOŽBA I PROMOCIJA RADOVA POLAZNIKA RADIONICA MEDIJSKE PISMENOSTI

 

U petak, 17.9.2021. održana je promocija radova polaznika radionica medijske pismenosti na multimedijalnoj izložbi u prostorijama Saveza nacionalnih manjina Republike Srpske.

 

Mala Evropa, RTRS emisija o nacionalnim manjinama ispratila je naš događaj. Zahvaljujemo uredniku Drašku Ignjatiću i RTRS što su bili sa nama na završnoj izložbi na kojoj smo promovisali naš projekat i radove učesnika radionica medijske pismenosti.

Emisija je emitovana 20.9.2021. na RTRS, a mi vam prenosimo snimak. Gledajte nas od 36. minuta.

https://lat.rtrs.tv/av/pusti.php?id=100793

 

Podsjetimo još jednom: radionice medijske pismenosti održane su u sklopu projekta „Po-javi se“ koji su realizovali Udruženje Crnogoraca i prijatelja Crne Gore „Lovćen“ Banja Luka i Kulturno društvo Makedonaca „Vardar“ Banja Luka. Projekat je finansijski podržalo Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine.

Ovom izložbom, označili smo uspješan završetak projekta.

Zahvaljujemo svim učesnicima što su bili dio našeg projekta i što su pomogli ostvarenju zadatih ciljeva projekta, koji je od interesa za društvenu zajednicu, ali i za pojedince koji su u njemu učestvovali, te tako doprinijeli i ličnom razvoju i razvoju društva u cjelini.

Vaši organizatori: Udruženje „Lovćen“ i KDM „Vardar“ Banja Luka.


















Коментари

Популарни постови