RADIONICE MEDIJSKE PISMENOSTI




Februar - maj 2021. godine

 Sigurno vam se nekad desilo da ste dijelili fotografije sa prijateljima koristeći Vajber aplikaciju i da vam je vaš pametni telefon prijavio da nemate dovoljno memorijskog prostora za dalje snimanje i čuvanje podataka. Na našoj radionici možete da saznate kako napraviti kvalitetne fotografije te ih podijeliti sa prijateljima, a da pri tom ne popunite memoriju vašeg telefona. Pokazaćemo vam kako da podesite svoj Vajber nalog, a da vas poruke iz grupa ne uznemiravaju noću i slično.


 Pored toga, pokazaćemo vam kako da napravite dobru i sadržajnu objavu za Fejsbuk stranicu vašeg udruženja ili za vaš lični profil koristeći dostupne onlajn alate (heštagove, menšne, linkove i slično). Radićemo i kratke video zapise i naučiti kako da ih uredimo (npr. isječemo suvišne dijelove) te ih objaviti onlajn, na Jutjub ili Fejsbuk profilu.


 Pridružite se našim radionicama medijske pismenosti i saznajte kako da tekst iz pdf formata dokumenta prebacite u word i da ga dalje obrađujete, te brojne druge „informatičke sitnice“ koje će vam sigurno koristiti u daljem radu.


 Udruženje "Lovćen" i 



KDM "Vardar" Banjaluka

 Cara Lazara 22, 78000 Banja Luka

lovcenbl@yahoo.com




Коментари

Популарни постови